perjantai 4. syyskuuta 2015

 KIISSELIN VÄSÄYS



Työstin ekana kiisselinä kokkihommissa herukkakiisselin. Koin onnistuneeni tuotoksessa sitä tyytyväisenä nautiskellessani. Tein kiisselini osanestesuurustuksella. Alkunperäinen ohje ei ole tällä hetkellä hallussani mutta löysin interwebin ihmeellisestä maailmasta hyvin samantapaisen ohjeen. 

5dl Mustaherukoita
1 Litra vettä
1,25dl Sokeria
1 Ruokalusikallinen perunajauhoja


Ja näin ollen tuli todistettua jälleen itselle että yksinkertainenkin voi olla kaunista ja mikä tärkeämpää,maukasta. 

En kokenut suuria haasteita kiisseliä keitellessäni paitsi ehkä epävarmuutta onnistunko tuottamaan jotain syötäväksi kelpaavaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti